HaberTürk ün haberie göre:
Kağıttan uçak biletleri, 1 Haziran tarihinden itibaren tarihe karışacak. Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) üyesi şirketler, nihai olarak bu tarihten itibaren elektronik bilete geçiş yapacaklar.
IATA’nın Cenevre’deki merkezinden yapılan açıklamada, üye 240 uçak şirketinin 2004′te benimsediği hedefe, 1 Haziran tarihinde ulaşılmış olacağı belirtildi.
Yavaş yavaş başlayan elektronik belgeleme ile ağaçlarımızın kurtulması, dolayısı ile küresel ısınmanın önüne geçilmesi oldukça sevindirici. Bildiğiniz gibi Türk Telekom da benzer bir uygulamayı kendi faturaları için yapmıştı. Hatta HSBC bank e-posta ile kredi kartı ekstresi bildirimlerinin posta masraflarını eğitim projelerine bağışlıyordu. YazBuraya.com olarak benzer uygulamaların dahada artmasını temenni eder, herkesi elektronik ortamı tercih etmeye davet ederiz.
İlginizi Çekebilir










