GTA 4 Polis’den kaçma yöntemi
GTA 4 oyunun’da suç işlediniz ve Polis peşinizde… Panik yapmayın bu durumdan kurtulmanın birkaç yöntemi var.
Nico Bellic tam bir suç makinesi. Peşinize her an bir polis takılabilir. Bunun için bu yöntemleri not etseniz iyi olur.

ARABAYI BOYATIN: Oyunda tek yıldız ile aranıyorsanız bir Paint Shop‘a girerek arabanızı boyatın. Böylece polis aracınızı tanıyamayacak ve peşinizi bırakacaktır.
Taksi Tutun: Paranız varsa küçük çaplı suçlarda yoldan bir taksi çevirebilirsiniz. Taksiye para vermek istemezseniz kuzeniniz Roman‘ı arayarak size taksi göndermesini isteyin. Roman’a taksiler beleş
Arama Bölgesinden Çıkın: Suçunuzun büyüklüğüne göre haritada bir çember göreceksiniz. Bu sizin aranma bölgeniz. Polislere bu bölge içinde belirli bir süre görünmez veya bölgeden çıkabilirseniz, aranmaktan kurtulursunuz.

Araç Değiştirin: Eğer arabanız ile suç işlediyseniz en etkili yöntemlerden biri budur. Gidip yeni bir araç bulun
Bu polislerin sizi aramasını engellemiyor ama aranma yıldızınızı düşürüyor. Tavsiyemiz, yeni aracınız ile çemberden hemen çıkmanız.
Kiki’yi arayın: İnternetten bulduğunuz şu güzel arkadaşınız varya ! Kiki, bir telefonunuzla aranma seviyenizi 2 yıldız birden düşürüyor.
Metro’ya binin: Aranma seviyeniz çok yüksek ve çember çok mu geniş ? O zaman sizin derhal bir metro istasyonu bulmanız gerek. Metro’ya binin ve oradan uzaklaşın. Metro’da duraklar arası mesafe baya uzak olduğundan muhtemelen kurtulmuş olacaksınız. Yalnız unutulmaması gereken bir nokta, metroya binmek için istasyon’da bir müddet beklemelisiniz. Bu yüzden iyi saklanın.
Şimdilik bizden bu kadar… Sorularınız olursa burdayız, çekinmeyin. Herkese iyi oyunlar.







Ahkamlar
Yorumlarınızda resiminizin gözükmesi için, Gravatar a abone olun!